Beoordelingen

8,8
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,1
Comfort
8,8
Locatie accommodatie
9,3
Faciliteiten
8,4
Personeel
8,9
Waar voor uw geld
8,2

Beoordelingen

    Tanja
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    25 april 2018
    Prima guesthouse op 10 minuutjes wandelen van het centrum.
    Carla
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    30 maart 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Marnix
    be

    Beoordelingsscore

    10
    11 februari 2018

    Centraal gelegen locatie, perfect om Reykjavik te verkennen

    De locatie was perfect. Vlakbij het centrum. Van hieruit kon met te voet Reykjavik verkennen. Kamers waren perfect in orde, vriendelijk onthaal en een heerlijk uitgebreid ontbijt.
    AnnaOpReis
    nl

    Beoordelingsscore

    6,2
    29 januari 2018

    We gaan er niet meer heen, jammer

    De kamer was klein en bijzonder gehorig: de 4 buren in appartement naast ons konden wij letterlijk (tot 03:00 uur) verstaan en de andere buren hoorden wij niezen, lachen en stommelen. Een claustrofobisch gevoel gaf het kamertje ons, 's Avonds om 22:30 kamertje ontvlucht wegens lawaai! Als je niet van het ontbijt gebruikmaakt, kom je de eigenaresse ook niet tegen. Wij voelden ons dan ook niet erg welkom: je naam op een gesloten voordeur bij aankomst, je naam op de kamerdeur waar de sleutel instak. Overdag hadden wij wat vragen willen stellen maar de voordeur was steeds gesloten (de kamer was niet verbonden met het hoofdgebouw). Het ontbijt was niet goed verzorgd : Lauw theewater, geen koffie, geen vers brood, jam over de datum. Toen wij voor vertrek afrekenden bij de schoonmaakster zagen wij ham en kaas nog steeds op het buffet liggen terwijl het ontbijt al lang was afgelopen. Een teleurstelling want twee jaar daarvoor hadden wij het in Galtafell enorm naar ons zin met sfeervol en goed ontbijt en aangenaam contact met eigenaresse .
    In het centrum met nog gratis parkeren en de kamer was schoon . Badkamer prima.
    Patricia
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    27 oktober 2017

    In het centrum van Reykjavik! Geweldig!

    In het centrum van Reykjavik! Je loopt zo het centrum van Reykjavik in. Heerlijk geslapen, zeer goed ontbijt in de huiskamer. Niets is teveel gevraagd. Ontzettend lieve mensen. Zeker voor herhaling vatbaar!
    Family Van Rijn
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    9 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Desiree
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    5 september 2017

    prachtig verblijf op IJsland; was zeker de moeite waard

    De kamer was erg klein ten opzichte van het bedrag dat je ervoor betaalt per nacht. Een flink eind lopen vanaf de bushalte waar de bus naar het vliegveld stopte.
    Het guesthouse heeft flexibele inchecktijden wat handig was omdat wij vrij laat arriveerden. Het ontbijt is prima verzorgd. De mensen zijn vriendelijk en geven een persoonlijke benadering.
    Marianne
    nl

    Beoordelingsscore

    6,2
    31 juli 2017
    Zeer kleine kamer tegen zeer extreme prijs. Daar verwacht je meer voor. IJsland is al idioot duur maar in verhouding met de andere 13 geboekte hotels was dit belachelijk Afspraken over ontbijtprijs a 10 euro pp ( via booking.com) resulteren in afschrijving van 15 euro pp
    Locatie prima tov centrum Ontzettend leuke medewerkster die erg vriendelijk was.
    Luc
    be

    Beoordelingsscore

    9,2
    2 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Ellen
    nl

    Beoordelingsscore

    6,7
    28 juni 2017

    Eenvoudig appartement in mooi oud pand

    Het appartement is groot maar onpersoonlijk en de bediening kan echt wel wat hartelijker. Zeker als je zo duur bent.
    Mooi pand, dichtbij het centrum
    Pin Ing
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    27 mei 2017
    Ok
    Leuke plek
    Meerens
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    24 februari 2017
    Op loopafstand van het stadscentrum. Appartement aan de tuinkant voor 3 personen was royaal. Maar 2 persoonskamer was daarentegen redelijk aan de krappe kant. Badkamers wel prima!
    Henny
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    28 september 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Ouder stel
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    20 augustus 2016

    Fijn verblijf in comfortabele kamer

    Wat geluid van passerende mensen op straat. Ook ligt het guesthouse in de aanvliegroute naar Reykjavik domestic airport. 's Nachts gelukkig geen vluchten.
    Comfortabele en ruime kamer met mooie badkamer in prachtig huis. Koffie- en theezetfaciliteiten op de kamer. Fijn dat we onze bagage in bewaring konden laten na uitchecken. Ook blij met het mogen printen van boarding passes.
    Maud
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    8 mei 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.